bevalling

Begeleiding tijdens de bevalling

by Linda van der WalJan 1st, 2019

Steeds meer (aanstaande) moeders kiezen voor hun zwangerschap en bevalling voor professionele, persoonlijke begeleiding van een doula, ofwel een zwangerschaps- en bevallingscoach. Een doula kan een vertrouwd steuntje in de rug zijn voor moeders die opzien tegen de bevalling of er alleen voor staan, maar ook voor stellen die graag wat (emotionele) ondersteuning willen kan een doula uitkomst bieden. Professionele hulp tijdens de bevalling leidt ertoe de bevalling minder lang duurt en er minder kunstmatige ingrepen nodig zijn.

Wil je jezelf ook bewust voorbereiden op de bevalling? In drie voorgesprekken nemen we samen de bevalling door. Tijdens het intakegesprek zet ik jullie wensen op een rij en bepalen we wat ik voor jullie kan betekenen. Het tweede gesprek staat in het teken van het geboorteplan en het derde gesprek komen alle eerdergenoemde elementen nog eens aan de orde.

Alt Text

Tijdens de bevalling geef ik jou en je partner emotionele, niet-medische ondersteuning. Daarbij reik ik handvatten aan om de bevalling zo ontspannen mogelijk te beleven. Als doula ben ik de gehele bevalling aanwezig. Ten slotte kom ik na de bevalling nog een keer langs om samen deze bijzondere gebeurtenis af te sluiten... én natuurlijk nog even jullie kleintje te bewonderen. Je ontvangt van de gesprekken en het verloop van de bevalling een naslagwerk.

Neem contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar lindavanderwal@quicknet.nl
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.